КОДЕКС ПОНАШАЊА У ПОКРАЈИНСКИМ ОРГАНИМА

("Сл. лист АП Војводине", бр. 9/2013)Телевизијска емеисија "Путеви наде" на првом програму Телевизије Војводине, сваке суботе од 8 часова.

Путеви наде
ТБ емисија

Информатор

Vesti mart 2007

Postavljeno, 14. mart 2009. godine, Novi Sad.

U Izvršnom veću AP Vojvodine potpisani ugovori Garancijskog fonda za nabavku traktora

U Izvršnom veću AP Vojvodine danas su potpisani ugovori o kreditu i izdavanju garancija za kupovinu nove poljoprivredne mehanizacije (traktora), namenjenih izbeglim, prognanim i raseljenim licima. Ugovore sa osam zemljoradnika iz vojvođanskih opština, koji su stekli državljanstvo Srbije, potpisao je direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Goran Vasić, a svečanom činu prisustvovali su predsednik Izvršnog veća AP Vojvodine mr Bojan Pajtić i predsednik Saveta Izvršnog veća APV za izbegla, prognana i raseljena lica dr Janko Veselinović. Ukupna vrednost potpisanih ugovora je 5miliona dinara.

Postavljeno, 07. mart 2009. godine, Novi Sad.

Saopštenje Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima Autonomne Pokrajine Vojvodine raspisaće sutra, ( u četvrtak, 8. marta) u listu javne pozive za pružanje pomoći za stambeno zbrinjavanje izbeglih, prognanih i raseljenih lica otkupom seoskih kuća sa okućnicom za teritoriju AP Vojvodine kao i javni poziv za evidentiranje izbeglih, prognanih i raseljenih lica zainteresovanih za povratak u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Kosovo i Metohiju za teritoriju AP Vojvodine u cilju dodele paketa za povratnike.