КОДЕКС ПОНАШАЊА У ПОКРАЈИНСКИМ ОРГАНИМА

("Сл. лист АП Војводине", бр. 9/2013)Телевизијска емеисија "Путеви наде" на првом програму Телевизије Војводине, сваке суботе од 8 часова.

Путеви наде
ТБ емисија

Информатор

Vesti jun 2010

Postavljeno, 05. jun 2010. godine, Novi Sad.

Autobus za Hrvatsku

Pokrajinski Fond za pruzanje pomoći izbeglim,prognanim i raseljenimlicima organizuje besplatnu, junsku idi-vidi posetu", licima izbeglim i prognanim iz Republike Hrvatske, a koji imaju prebivalište na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Kao i do sada,rec je o cetvorodnevnoj autobuskoj poseteti na vec uobicajenoj relaciji: Ruma , Nova Pazova , Inđjija , Novi Sad , Bačka Palanka , Ilok ,Vukovar , Vinkovci , Županja , Popovača , Sisak , Petrinja , Glina , Vojnić , Slunj , Korenica , Udbina , Gračac , Obrovac , Knin i povratak na istoj marš- ruti .Četvorodnevni boravak u zavičaju podrazumeva najmanje tri radna dana u kojem korisnici ovog projekta najcesce podnose zahtev za licnu dokumentaciju,zatim zahteve za obnovu kuca ,preuzimanje zavrsenih,dakle obnovljenih objekata,ostavine resavaju i sve sto je u vezi sa imovinskim i stecenim pravima.

Pravo na besplatan prevoz , jedanput u toku kalendarske godine ima jedan član porodice . U izuzetnim slučajevima kada je reč o maloletnoj deci,starim osobama ili nekim neodložnim procesima u vezi sa obnovom, komisija Fonda odobrava da dva člana istovremeno putuju. Drugi autobus ,u ovoj godini,krece 12.juna 2010.g.u subotu uvece i vraca se u cetvrtak u jutarnjim satima.

Prijave za put moguće je dobiti u prostorijama Fonda (Novi Sad,Bulevar Mihajla Pupina br.25 ), putem naše web-stranice www.fondajnfort.rs Sve dodatne informacije dostupne su i telefonom : 021/4754295