КОДЕКС ПОНАШАЊА У ПОКРАЈИНСКИМ ОРГАНИМА

("Сл. лист АП Војводине", бр. 9/2013)Телевизијска емеисија "Путеви наде" на првом програму Телевизије Војводине, сваке суботе од 8 часова.

Путеви наде
ТБ емисија

Информатор

Vesti jun 2011

Postavljeno, 06. jun 2011. godine, Novi Sad.

Doneta odluka o dodeli pomoći za prijavljene na javne pozive Fonda za poboljšanje uslova stanovanja i započetu izgradnju

Upravni odbor Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima doneo je na svojoj 109. sednici, održanoj 12. maja 2011. godine, Odluku o dodeli sredstava za pružanje pomoći za poboljšanje uslova stanovanja u stambenim objektima u vlasništvu izbeglih, prognanih ili raseljenih lica sa boravištem, odnosno prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine. 30 porodica iz 7 vojvođanskih opština dobiće, na osnovu ove odluke, pomoć za sanaciju ili adaptaciju svojih stambenih objekata u vidu građevinskog materijala u vrednosti do 1500 evra.

Na istoj sednici je doneta i Odluka o dodeli sredstava za pružanje pomoći za stambeno zbrinjavanje nabavkom građevinskog materijala kao pomoć započetoj izgradnji stambenih objekata u vlasništvu izbeglih, prognanih i raseljenih lica sa boravištem, odnosno prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine, kojom se za 10 porodica iz 4 vojvođanske opštine obezbeđuje građevinski materijal za završetak gradnje njihovih stambenih objekata u vrednosti do 5000 evra.

Pomenute odluke, sa imenima korisnika pomoći, istaknute su na oglasnoj tabli Fonda, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji Fonda u Novom Sadu, na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 25, na telefon Fonda: 021/4754295 ili na imejl adresi: fondimejl@gmail.com.