КОДЕКС ПОНАШАЊА У ПОКРАЈИНСКИМ ОРГАНИМА

("Сл. лист АП Војводине", бр. 9/2013)Телевизијска емеисија "Путеви наде" на првом програму Телевизије Војводине, сваке суботе од 8 часова.

Путеви наде
ТБ емисија

Информатор

Vesti februar 2012

Postavljeno, 24. februar 2012. godine, Novi Sad.

Startovali programi stambenog zbrinjavanja za 2012. godinu

NOVI SAD – Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima pokrenuo je programe stambenog zbrinjavanja izbeglih i raseljenih lica na području Vojvodine za 2012. godinu. Otvoreni su javni pozivi za pomoć otkupom seoske kuće s okućnicom i putem dodele građevinskog materijala za započetu izgradnju i poboljšanje uslova stanovanja, koji se odnose na ukupno 22 opštine u pokrajini. Javni pozivi za sve tri programa ostaju otvoreni do 24. marta.
Za pomoć otkupom kuća mogu konkurisati izbegla i raseljena lica koja imaju prebivalište, odnosno boravište, na području opština Sombor, Bačka Topola, Bačka Palanka, Zrenjanin, Vršac, Srbobran, Šid, Pećinci i Subotica, dok su program pomoći za započetu izgradnju obuhvaćene opštine Vršac, Kikinda, Ruma, Inđija, Titel i Žabalj. Izbeglice i raseljena lica koja imaju prebivalište, odnosno boravište, na području Novog Sada, Sombora, Temerina, Vrbasa, Kule, Malog Iđoša, Beočina, Šida, Stare Pazove, Zrenjanina, Bačke Palanke i Žitišta, mogu konkurisati za pomoć u građevinskom materijalu za poboljšanje uslova stanovanja.
Javni pozivi i formulari za prijavljivanje na javni poziv mogu se dobiti u prostorija Fonda – Bulevar Mihajla Pupina 25, Novi Sad – ili kod lokalnih poverenika za izbeglice, a mogu se preuzeti i na sajtu Fonda.